De belofte en de tool

Op inspectieregister.nl doe je op verschillende onderdelen een belofte die gesymboliseerd wordt met een ster. Een belofte kun je alleen waarmaken als je de beschikking hebt over de tool die hoort bij die belofte.

tip: Wil je direct op het inspectieregister met de aangevraagde sterren? Kies dan voor betaling met IDeal.

ERC-Premium

Een licentie voor ERC-Premium geeft je een jaar lang toegang tot uitgebreide onderbouwingen en een juridisch advies voor het melden van gebreken en het handelend optreden.
Ook krijg je per licentie eenmalig een cursusplek voor de cursus ERC. Deze cursus bevat veel achtergrondinformatie en uitleg om ERC op de juiste wijze te gebruiken.

Lees meer

ERC bevat een grote database met gebreken die je als inspecteur in een elektrische installatie kunt tegenkomen. Per gebrek bevat ERC-Premium een uitgebreide beschrijving waarom het gebrek niet voldoet aan de betreffende norm. Ook kun je lezen hoe je het gebrek op de juiste manier meldt aan de opdrachtgever, en wat hij eventueel direct moet doen om het gevaar af te wenden.
Per licentie kun je een emailadres opgeven waarmee een gebruiker met een zelf gekozen wachtwoord kan inloggen op ERC-premium.

ERC-Premium (1 jaar 1 licentie + eenmalig 1 cursusplek)

€ 395,00

ERC-Premium (1 jaar 5 licenties + eenmalig 5 cursusplekken)

€ 1 580,00

ERC-Premium (1 jaar 10 licenties + eenmalig 10 cursusplekken)

€ 2 950,00
Overeenkomstgenerator

Een licentie geeft je een jaar lang toegang tot de overeenkomstgenerator. Hiermee kan een verantwoorde inspectieovereenkomst worden gemaakt die zowel de belangen van de klant als het inspectiebedrijf behartigt.
Ook krijg je eenmalig een cursusplek. In deze cursus leer je jezelf en jouw klant te beschermen voor de juridische valkuilen bij inspecties.

Lees meer

Een licentie geeft toegang tot de overeenkomstgenerator. Dit is een website waarmee je de onbeperkt mogelijkheid hebt om overeenkomsten te genereren. Deze overeenkomsten worden per inspectie-opdracht opgesteld door een jurist. De overeenkomstgenerator beschermt de rechtspositie van zowel het inspectiebedrijf als de klant. Tijdens de cursus wordt het gebruik van de overeenkomstgenerator uitgelegd. In deze cursus leer je hoe je overeenkomsten maakt met de generator en ze toepast bij de klant. De cursus bevat veel juridische uitleg en uitleg om de overeenkomstgenerator op de juiste wijze te gebruiken.

Overeenkomstgenerator

€ 595,00
ERC-Premium en Overeenkomstgenerator

Hieronder kun je eenvoudig een combipakket aanschaffen.

Lees meer

ERC-Premium (1 jaar 1 licentie + eenmalig 1 cursusplek) + Overeenkomstgenerator

€ 990,00

ERC-Premium (1 jaar 5 licenties + eenmalig 5 cursusplekken) + Overeenkomstgenerator

€ 2 175,00

ERC-Premium (1 jaar 10 licenties + eenmalig 10 cursusplekken) + Overeenkomstgenerator

€ 3 545,00
Zit je pakket er niet bij?